Χαιρετισμός του απερχόμενου προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ. κ. Παπουτζή Λάζαρου

Χαιρετισμός του απερχόμενου προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ. κ. Παπουτζή Λάζαρου

Χθες, παραδώσαμε τη σκυτάλη στη νέα διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η τριετής προσπάθειά μας για ένα ίδρυμα ανοιχτό στην κοινωνία, μια προσέγγιση κατά της ιδρυματοποίησης και ο θεμέλιος λίθος για τις σύγχρονες πρακτικές της παιδικής προστασίας μέσω του Ν.4538/2018 για την υιοθεσία και αναδοχή διαφαίνεται ότι θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες, αντιπροέδρους και μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την συνεχή υποστήριξή τους, τους εργαζόμενους/ες για την τεράστια εμπειρία και γνώση που μοιράστηκαν μαζί μας και τα φιλοξενούμενα παιδιά που έδωσαν νόημα στον αγώνα μας.

Εύχομαι ολόψυχα στον συνάδελφο και φίλο Γ. Παρδάλη, καλή και δημιουργική θητεία.

Παραμένω πιστός ακόλουθος και υποστηρικτής της δημόσιας προσέγγισης της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδικής προστασίας και των θεσμών της ανακούφισης του κοινωνικού συνόλου. Το ΚΚΠ Δυτικής Μακεδονίας έχει ανθρώπους να το αγαπούν και να το στηρίζουν από όλα τα πόστα.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες/ους.

http://neaflorina.gr/2019/12/anelave-kathikonta-i-nea-dioikisi-toy-kentroy-koinonikis-pronoias-video-pics/?fbclid=IwAR3lqMepSwUKfGmYnDaMZAbhjqCd5WsEubq54e6nc5bBipFZHmM0e01SOd8

Η έκθεση πεπραγμένων του ΔΣ 2017-2019
http://kkppdm.gr/…/09/17/έκθεση-πεπραγμένων-και-απολογισμό…/

2019-12-31T10:25:23+00:00

Leave A Comment