ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ Κ.Κ.Π.Π.Δ.Μ.

Την Παρασκευή 6/03/2020 επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρος, που πραγματοποίησε περιοδεία στην Π.Ε. Φλώρινας, προκειμένου να συναντήσει αιρετούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Τον Υφυπουργό υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παρδάλης Ιωάννης , Ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Νόνας Παναγιώτης και η Αν. Προϊσταμένη κ. Τσάτσα Ολυμπία. Στην συνάντηση που ακολούθησε συμμετείχαν ακόμα ο βουλευτής  Φλώρινας της ΝΔ κ. Αντωνιάδης Γιάννης , ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλειος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας κ. Θεωδόρου Θωμάς.

Ο υφυπουργός ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο και τον συνολικό αριθμό παιδιών που φιλοξενούνται. Ο Πρόεδρος του έθεσε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο ,  όπως είναι το κόστος της θέρμανσης και η έλλειψη προσωπικού. Δεσμεύθηκε ότι με την βοήθεια του Βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη θα προωθήσουν όλα τα ζητήματα προς επίλυση.

Στην συνέχεια, ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου όπου έμεινε εντυπωσιασμένος από τον περιβάλλοντα χώρο, τα δωμάτια και του εσωτερικού χώρους που δραστηριοποιούνται τα παιδιά.

 

2020-03-09T11:06:40+00:00

Leave A Comment